Klik hier indien u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
Samen rondom de cliënt

december 2014
 
 

Aanbod bij echtscheiding:
kinderen uit de knel 

In Nederland maken per jaar ongeveer 70.000 kinderen het uit elkaar gaan van hun ouders mee. Bij 15% van hen verloopt de scheiding zeer problematisch.
Het programma Kinderen uit de knel dat Eleos biedt, wil helpen om deze problemen het hoofd te bieden. Met als doel: zorgen dat kinderen zo ongeschonden als mogelijk met de gevolgen van de scheiding kunnen leven.

Lees verder


POH-ggz

Het afgelopen jaar namen 14 Eleosmedewerkers deel aan de opleiding Praktijkondersteuner ggz in de huisartsenpraktijk van de RINO Groep.


 

Relatietherapie: eerste gesprek gratis!

Soms lopen echtparen binnen hun relatie tegen grenzen aan. Eleos biedt hen de kans om in een persoonlijk gesprek hun problemen en wensen te vertellen. Zo kunnen we samen gaan werken aan oplossingen.
Het gesprek is bij voorkeur met beide partners en vindt op een van onze locaties plaats met een ervaren relatietherapeut. Vervolgens bepalen we samen wat voor u een goed vervolgtraject is.

Onze relatietherapeuten zijn gekwalificeerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Gesprekken kunnen plaatsvinden in de vestigingen van Eleos in Amersfoort en Ede. Een verwijsbrief is voor dit eerste gesprek niet nodig.

Lees verder


 

Woonvorm voor jongeren met ass

Onno (14) heeft Asperger. Sinds anderhalf jaar woont hij in Juventum, een woonvorm van Eleos in Ede, speciaal voor jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum.
"De sfeer en begeleiding bij Juventum zijn een wereld van verschil met andere woongroepen", vertellen zijn ouders.

Lees verder


 

Telefonisch spreekuur

Graag overleg met een hulpverlener van Eleos, bijvoorbeeld over een casus geloof en hulpverlening? Dat kan via het telefonische spreekuur.


 

Snel in behandeling?

Bekijk onze actuele wachttijden.


Uw client naar een woonvorm

In verschillende woonvormen van Eleos zijn lege plaatsen. Informeer bij de woonvorm naar de mogelijkheden.


 

Column

Al wandelend hebben we een gesprek, Hanneke en ik. Een heerlijke manier van praten voor Hanneke én voor mij. Geen saaie gesprekskamer met een doos tissues op tafel...

Lees de hele column


 

Eleos is een ggz-instelling. We bieden wonen met begeleiding (in woonvormen of eigen huis), en behandeling voor kinderen, jongeren en volwassenen bij onze locaties voor ambulante zorg en in de (dag)kliniek.
Dit doen we vanuit onze christelijke identiteit. Op
www.eleos.nl vindt u ons aanbod en de adressen  van onze locaties.


 

 

Eleos   |  T.: 088-892 02 50   |   E: info@eleos.nl   |   I: www.eleos.nl   |   Afmelden   |   Aanmelden



 © 2014